Novosti

6.9.2021.

FANI – FESTIVAL ALTERNATIVNOG I NEZAVISNOG IZRIČAJA 2021.

FANI za cilj ima dovesti duh urbane kulture i različitih ideja u Kutinu, predstaviti drugačije oblike kulture koji se još uvijek tretiraju kao marginalan dašak suvremenog nezavisnog izričaja na svim poljima kulturnog stvaralaštva alternativne scene. S obzirom da Kutina ima kvalitetnu i nadaleko poznatu alternativnu glazbenu povijest, želja je da se ista ponovo postavi na noge i pokrene mlade ljude da samostalno kreiraju i obogaćuju svoje slobodno vrijeme, a time i kulturnu ponudu Kutine. Jubilarni 20ti Festival alternativnog i nezavisnog izričaja - FANI želimo vratiti početcima alternativne scene u Kutini kojom dominira punk. U vrijeme kad su supkulture bile u punom cvatu, uz Pulu, Kutina je bila jedno od glavnih središta punka u Hrvatskoj. Dakako, uz to ide i kutinska Baraka koja je obnovljena, te smatramo da će biti idealno mjesto za održavanje koncerata u okviru programa.

Ovogodišnji FANI sufinanciran je sredstvima Ministarstva kulture i medija a realizira se u suradnji sa Udrugama mladih: KOMA, KCM I OKO DRUŠTVA

11.9. u 20h, Dom kulture POU Kutina, KONCERT GRUPE LOS KOZMOS

11. do 18.9. Dom kulture POU Kutina, IZLOŽBA PLAKATA NEZAVISNE SCENE

18.9. u 20h Dvorište Barake, KONCERT: KIPER, SENTENCE, DNO.

EDIT: Zbog najavljenog lošeg vremena koncert grupa KIPER, SENTENCE I DNO održat će se u kino dvorani, POU Kt. uz besplatan ulaz.

Dokumenti za preuzimanje