Novosti

17.4.2023.

Koncert JIMMY STANIĆ & THE BOYS uz gošću BARBARU

Prvi put u svojoj prebogatoj glazbenoj karijeri, u Kutinu nam dolazi zagrebački šarmer i gospodin Stjepan Jimmy Stanić, premalo bi bilo reći legenda hrvatske glazbene scene. Najstariji aktivni hrvatski glazbenik, jazz-pjevač, kontrabasist, umjetnik koji je izmislio stand-up komediju, istinski doajen hrvatske estrade, aktivan je i u svojoj 94. godini, a prije par godina je čak snimio novi album pod nazivom 91+.
Glazbenik koji je počeo svirati i nastupati dok su se Beatlesi, Rolling Stonesi i Bob Dylan još igrali u pijesku i koji je još u 50-im godinama prošlog stoljeća nastupao s nekim od najvećih glazbenih imena toga doba poput Dizzy Gillespija.
Anegdota kaže da je Drago Diklić je prvi put čuo jazz od Jimmyja Stanića koji je pjevao na njegovoj maturalnoj zabavi.
Jimmy Stanić je svestrani umjetnik i glumac kojem je prvotno bila ponuđena uloga Gospona Fulira u filmu Tko pjeva, zlo ne misli.
Koncert Jimmyja Stanića i njegovog pratećeg tria (klavir, kontrabas i gitara) uz pomoć njegove supruge Barbare, održat će se u četvrtak 11.05.2023. u 19 sati u kinodvorani Doma kulture. Ulaznice po cijeni od 10€ moći će se kupiti od 11.04.2023. na sljedećim prodajnim mjestima u Kutini:
Caffe bar RAM
Caffe bar Kultura
Quince Club of Arts
Broj ulaznica je ograničen stoga osigurajte svoj primjerak na vrijeme.

Dokumenti za preuzimanje