Novosti

18.7.2019.

Akustični koncert Stele Šmit i Fabiana Adžama

Akustični koncert mlade Kutinske glazbenice Stele Šmit u pratnji Fabijana Adžama održati će se u četvrtak 25.07.2019 u 20 sati u parku ispred POU Kutina.

STELA ŠMIT je samouka gitaristica, ali se primarno bavi pjevanjem. Broji nekoliko samostalnih koncerata u sklopu gradskih događanja i festivala u Kutini. Ovu je godinu provela na kazališnim daskama, kao Guja Šume Striborove, mjuziklu redatelja Tomislava Pavkovića. Mjuzikl Šuma Striborova je originalno djelo nastalo u suradnji nekoliko fakulteta, kojeg je djelo i tekst napisao profesor Akademije dramske umjetnosti Tomislav Pavković, songove uglazbio skladatelj i profesor na Muzičkoj akademiji, kostime su radili studenti Tekstilno- tehnološkog fakulteta, te su cijeli projekt medijski podržali studenti Novinarstva. Cijeli projekt je zaista zaživio i sljedeći Stelin nastup možete gledati 5.10. premijerno u Kazalištu Komedija Zagreb.

FABIAN ADŽAM, glazbenik i poduzetnik koji se već gotovo 15 godina se bavi glazbom i ne ispušta gitaru iz ruku. Desetak godina svira u raznim bendovima i sastavima, sa nekima je postigao i dosta uspjeha. Nekoliko godina se bavi i produkcijom, posjeduje kućni studio, tako da sam snima svoje obrade i autorske stvari, ali u zadnje vrijeme je snimao i druge glazbenike, najviše svoje poznanike i prijatelje, i nada se da će uskoro uspjeti i to pretvoriti u jedno od svojih zanimanja.

Ulaz besplatan

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Arcus clubu.

Dokumenti za preuzimanje