KULTURA U POU KT

28.9.2023.

JOSIP ŠKILJO: „TO JE TA ŠEMA“ STAND -UP COMEDY SHOW, 2.10. U 20H

Komičari 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗲𝗦𝗰𝗲𝗻𝗲 po prvi put dolaze u 𝗞𝘂𝘁𝗶𝗻𝘂, Dom kulture, u 𝗽𝗼𝗻𝗲𝗱𝗷𝗲𝗹𝗷𝗮𝗸 𝟬𝟮. 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗼𝗽𝗮𝗱𝗮 𝘂 𝟮𝟬𝗵. Predstavit će vam se 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗦̌𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼 koji izvodi svoj stand-up show "𝗧𝗼 𝗷𝗲 𝘁𝗮 𝘀̌𝗲𝗺𝗮".

---------------------------------------------

𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲 -> 𝟴€ 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮 / 𝟭𝟬€ 𝗻𝗮 𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗵𝗼𝘄𝗮

𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔 (𝗿𝗲𝗱𝗼𝘃𝗶 𝟮,𝟰 𝗶 𝟴)
➡ https://core-event.co/.../kutina-josip-skiljo-to-je-ta.../

𝗙𝗜𝗭𝗜𝗖𝗞𝗔 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔
➡ 𝐮 𝗣𝗢𝗨 𝗞𝘂𝘁𝗶𝗻𝗮 𝘀𝘃𝗮𝗸𝗶𝗺 𝗿𝗮𝗱𝗻𝗶𝗺 𝗱𝗮𝗻𝗼𝗺 𝗼𝗱 𝟳 𝗱𝗼 𝟭𝟱𝗵 (𝗼𝘀𝘁𝗮𝗹𝗶 𝗿𝗲𝗱𝗼𝘃𝗶) -od 19.9.!
➡ 𝐧𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐜̌𝐞𝐭𝐤𝐚 𝐬𝐡𝐨𝐰𝐚

REZERVACIJE moguće na telefonski broj 044/682-318 - rezervirane ulaznice potrebno je kupiti dan prije predstave.
---------------------------------------------

𝗩𝗶𝘀̌𝗲 𝗼 𝘀𝗵𝗼𝘄𝘂:

“𝗧𝗼 𝗷𝗲 𝘁𝗮 𝘀̌𝗲𝗺𝗮” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!
---------------------------------------------

𝗩𝗶𝘀̌𝗲 𝗼 𝗦̌𝗸𝗶𝗹𝗷𝗶:
➡ https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=12

Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
➡ https://skiljo.com/

Cover photo: 𝗜𝘃𝗼 𝗦̌𝘂𝗯𝗶𝗰́

Dodatne informacije: 𝘪𝘯𝘧𝘰@𝘴𝘱𝘭𝘪𝘤𝘬𝘢𝘴𝘤𝘦𝘯𝘢.𝘤𝘰𝘮

 

VAŽNO!

SVI KOJI POSJEDUJU ULAZNICE OD PREDSTAVE  "MI MUŠKARCI, VI ŽENE", SPLICKE SCENE I OBRTA TO JE TA ŠEMA,  KOJA JE TREBALA BITI ODRŽANA U POU KUTINA 15.03.2020.  A  OTKAZANA JE IZ EPIDEMIOLOŠKIH RAZLOGA,  ULAZNICE MOGU ZAMIJENITI ZA OVAJ STAND UP DOLASKOM  U TAJNIŠTVO POU KUTINA, RADNIM DANIMA OD 7 DO 15H

Dokumenti za preuzimanjeKalendar događanja