Odjel za kulturu POU Kutina više od 55 godina brine o organizaciji raznih kulturnih događanja u gradu Kutini i šire organizirajući:

– filmske projekcije,

– kazališne predstave,

– koncerte,

– izložbe,

– baletne predstave,

– festival kazališnih predstava “Idem i ja u kazalište”,

– plesne radionice kroz projekt "KT Koraci tonova- pokret tijela kroz glazbu do plesnog izričaja"

– Festival alternativnih nezavisnih izričaja (FANI),

- ŠiK - Škole i Kino/Kazalište

– Noć kazališta,

– radionice i predavanja.

Tijekom godina na raznovrsnim programima i kulturnim događanjima imamo deset tisuća posjetitelja, što uključuje djecu od vrtićke dobi do osoba treće životne dobi.

 

 

KULTURA U POU KT

4.3.2020.

"JULIJIN BALKON" komedija Hit teatra

OTKAZANO!

U srijedu, 25. 3. u 19 sati ćemo ugostiti još jednu sjajnu kazališnu poslasticu Hit teatra, komediju "Julijin balkon".

Oni su glumac,glumica i redateljica i imaju samo jedan zadatak,postavit na scenu najveću ljubavnu priču svih vremena „Romeo i Julija“ . No uz lavinu komičnih situacija, neočekivanih preokreta i osobnih zavrzlama – događa se sve ono što su pod svaku cijenu htjeli izbjeći. Spotaknuli se se o priču najslavnijeg ljubavnog para u povijesti, o 'nesretni' balkon, ali i još nesretniji vlastiti život, no razigranim transformacijama i glumačkom igrom zadovoljili apetite i najzahtjevnije publike. Hit teatar predstavlja pravo kazalište u kazalištu. Shakespearea kakvog još niste gledali. Komediju za sve generacije i kazališne afinitete. Pripremite maramice za suze smijalice, a možda pronađete i (svog) Romea ili Juliju.
GLUME: Mladen Kovačić, Matea Elezović Brdar, Ana Vilenica
TEXT: autorski projekt prema ideji Matee Elezović Brdar;Ana Vilenica,Mladen Kovačić ,Matea Elezović Brdar KOSTIMOGRAFKINJA: Sara Lovrić Caparin
REDATELJICA: Iva Srnec

Cijena ulaznice: 50kn
Pretprodaja i rezervacije moguće u POU Kutina radnim danom od 7 do 15 sati ili na telefon 682-318, mail: kultura@pou-kutina.hr i porukom na FB.

Dokumenti za preuzimanje