Odjel za kulturu POU Kutina više od 55 godina brine o organizaciji raznih kulturnih događanja u gradu Kutini i šire organizirajući:

– filmske projekcije,

– kazališne predstave,

– koncerte,

– izložbe,

– baletne predstave,

– festival kazališnih predstava “Idem i ja u kazalište”,

– plesne radionice kroz projekt "KT Koraci tonova- pokret tijela kroz glazbu do plesnog izričaja"

– Festival alternativnih nezavisnih izričaja (FANI),

- ŠiK - Škole i Kino/Kazalište

– Noć kazališta,

– radionice i predavanja.

Tijekom godina na raznovrsnim programima i kulturnim događanjima imamo deset tisuća posjetitelja, što uključuje djecu od vrtićke dobi do osoba treće životne dobi.

 

 

KULTURA U POU KT

20.1.2020.

KARLSTADT KUNST CABARET 29.01.2020

U srijedu, 29. siječnja POU Kutina ugostit će nagrađenu hit predstavu Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca, KARLSTADT KUNST CABARET u izvođenju kazališno-plesne skupine pod nazivom “Karlovački pelivani“.

Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom cabareu koherentan satirički kolaž u kojem će nam pokazati kako se danas uspijeva u Lijepoj našoj.

„Brza je to, energična i moderna predstava, a to očigledno paše ritmu današnjeg življenja. Čovjek prima sve više informacija u kraćem roku. Pretpostavljam da je zato ljudi i vole gledati više puta jer uvijek vide nešto što su propustili“ rekao je režiser Peđa Gvozdić, i dodao da je predstava namijenjena svim uzrastima.

Na predstavi ćemo, između velikog broja dinamičnih scena proći i malu školu političkog aerobika, a upravo su s tom točkom Karlovački pelivani nastupili na Super talentu i time pokazali izvrsnu intuiciju za marketing. https://www.youtube.com/watch?v=WXzd_yQn1YY

Glume, pjevaju i plešu: Peđa Gvozdić, Giulio Settimo, Vanja Gvozdić, Nenad Pavlović, Petra Cicvarić, Katarina Baban, Azra Gorić, Nino Pavleković, Lovorka Trdin, Sanja Mus, Marino Mihelić, Lino Brozić, Goran Glavač, Dominik Karakašić, Anđela Fajt.

Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna (na dan predstave 60kn) u prodaji su od ponedjeljka, 20. siječnja u tajništvu POU Kutina, od 7 do 15h (radnim danima) a moguće su i rezervacije na tel. 682-318 uz obvezu preuzimanja najkasnije do petka 24. siječnja do 15h.

Dokumenti za preuzimanje