Odjel za kulturu POU Kutina više od 55 godina brine o organizaciji raznih kulturnih događanja u gradu Kutini i šire organizirajući:

– filmske projekcije,

– kazališne predstave,

– koncerte,

– izložbe,

– baletne predstave,

– festival kazališnih predstava “Idem i ja u kazalište”,

– plesne radionice kroz projekt "KT Koraci tonova- pokret tijela kroz glazbu do plesnog izričaja"

– Festival alternativnih nezavisnih izričaja (FANI),

- ŠiK - Škole i Kino/Kazalište

– Noć kazališta,

– radionice i predavanja.

Tijekom godina na raznovrsnim programima i kulturnim događanjima imamo deset tisuća posjetitelja, što uključuje djecu od vrtićke dobi do osoba treće životne dobi.

 

 

KULTURA U POU KT

9.9.2019.

PREDSTAVA - BOCA ISTINE - 23.09.2019 . U 20 sati - KINO DVORANA POU KUTINA - Ulaznice u prodaji (30kn), tajnistvo POU Kt, radnim danima od 7 do 15h

Boca Istine, stand up spektakl koji trese dvorane smijehom dolazi u Kutinu u okviru Festivala alternativnog i nezavisnog izričaja -FANI! Pozivamo vas da u ponedjeljak 23.9. u 20.00 sati u dvorani Pučko otvoreno učilište Kutina skupa zavrtimo tu bocu i dobro se zabavimo.
------------------------------------------------------------
BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara iz, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

UPAD:
- 30kn

ULAZNICE U PRODAJI:
- od 9. rujna u tajništvu POU Kutina, radnim danima od 7h do 15h.

UPOZORENJE:
- Sadržaj samo za starije od 16 godina i mlađe od 116 godina (ovi preko 116 uvijek rade probleme)

KOMIČARI:
Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.

Vidimo se i smijemo se 23. rujna ;)

Dokumenti za preuzimanje