Novosti i najave

15.5.2023.

BRZI I ŽESTOKI 10 - TRILER, AKCIJA

NAZIV FILMA: BRZI I ŽESTOKI X

IZVORNO IME:  Fast X

               

REDATELJ: Louis Leterrier

DRŽAVA/GODINA: SAD/2023/ ŽANR: akcija, triler

TRAJANJE FILMA: 141 min

ULOGE: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Jason Momoa, Rita Moreno

DOBNA PREPORUKA: 12 god

DATUM PRIKAZIVANJA: 20.5 i 21.5.2023. u 17:30

CIJENA ULAZNICE: 4 € (30,14 KN)

*FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 7,53450 KN                    

Trailer: https://youtu.be/t-ubGeOmQMA

 

SADRŽAJ FILMA:

Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve—i svakoga—što Dom voli, zauvijek.

U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa i odrubili mu carstvo na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Reyesov sin, Dante (Jason Momoa), svjedočio svemu tome i proveo posljednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu.

Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Stvorit će se novi saveznici i ponovno će se pojaviti stari neprijatelji. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov vlastiti 8-godišnji sin (Leo Abelo Perry, Black-ish) krajnja meta Danteove osvete.