1.12.2020.

SLJEDEĆI VIKEND U KINU (11. - 13. 12.)

 

IZVORNO IME: THE GRINCH, SINK.

REDATELJ: Yarrow Cheney, Scott Mosier  |  ŽANR: Animirani, komedija, obiteljski, sink.

ULOGE: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković

TRAJANJE FILMA: 86 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Kina, SAD  | 

PRIKAZIVANJE: subota, 12. 12. u 17:00 sati

                              nedjelja, 13. 12. u 17:00 sati

CIJENA ULAZNICE: 25 kn

 

SADRŽAJ FILMA:

Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!” Duhovit, emotivan i vizualno zapanjujući, The Grinch predstavlja univerzalnu priču o duhu Božića i nesavladivoj moći optimizma. On živi usamljenim životom u spilji na Mt. Crumpetu, u društvu odanog psića Maxa. U pećini opremljenoj vlastitim izumima i čudnim napravama koje bi mu trebale olakšati svakodnevicu, Grinch provodi većinu svog vremena, a stanovnike susjednog Whovillea viđa samo kada mu ponestane hrane. Drži se po strani i izbjegava svaki kontakt s drugim živim bićima, no, jednom godišnje, u vrijeme Božića, njegovi mu sumještani sve većim, svjetlijim i glasnijim proslavama otežavaju pretvaranje da oni ne postoje. Ovogodišnja odluka stanovnika Whovillea da seosko božićno drvce učine većim nego ikada bit će kap koja je prelila Grinchevu času tolerancije. Shvaća kako jedini način da si osigura mir i tišinu jest da ukrade Božić. Kako bi uspio u svom naumu, odlučuje se na Badnjak prerušiti u Djeda Mraza. U međuvremenu u Whovilleu, Cindy-Lou Who, djevojčica potpuno obuzeta blagdanskim veseljem, s grupicom prijatelja kuje planove kako presresti Djeda Mraza u namjeri da mu osobno zahvali što pomaže njezinoj samohranoj majci. Međutim, dok se Božić približava, njezinoj dobronamjernom uroti prijeti sudar s Grinchovim zlim namjerama. Hoće li Cindy-Lou ostvariti svoj cilj da upozna Djeda Mraza? Hoće li Grinch uspjeti utišati blagdansko veselje sela Whoville jednom za svagda? Saznajte u hrvatskim kinima za Božić 2018.

 

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=ihSFaDjeEoE

 

 

*****************************************

 

 

TAJNE KOJE ČUVAMO

IZVORNO IME: The Secrets We Keep | REDATELJ: Yuval Adler  |  ŽANR: krimi, misterij

ULOGE: Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Amy Seimetz

TRAJANJE FILMA: 98 minuta  |  GODINA: 2020  |  DRŽAVA: SAD  |  KATEGORIJA: „15“

PRIKAZIVANJE: petak, 11. 12. u 20:00 sati

                          subota, 12. 12. u 20:00 sati

                          nedjelja, 13. 12. u 20:00 sati

CIJENA UAZNICE: 25 kn

 

SADRŽAJ FILMA:

U središtu radnje je Maja koja je nakon Drugog svjetskog rata, zajedno sa suprugom Lewisom (Messina) započela novi život u Americi.

Jednog dana naiđe na jezivo poznatu osobu iz prošlog života - ali je li on zaista ta osoba kako ona misli? Uvjerena da jest, Maja uzima stvari u svoje ruke i otima ga, pokrećući niz sjećanja i događaja koji će promijeniti cijelu percepciju istine.

 

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=XnwtkeJlCYw