14.9.2020.

SONJA I BIK, KOMEDIJA

SONJA I BIK 

komedija, 102 min.

ČETVRTK, 18. 9. 2020. U 19h

REŽIJA: Vlatka Vorkapić

ULOGE: Judita Franković, Goran Bogdan, Dejan Aćimović, Ivo Gregurević, Elvis Bošnjak, Barbara Prpić

Na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine zaustavlja se kamion: četiri muškarca prevoze bika Garonju na dogovorenu borbu u Hrvatsku. Nemaju sve potrebne papire ali se Stipe dosjeti rješenju: pustit će Garonju da sam pređe granicu pasući travu. Pa tko će legitimirati životinju?!

Sonja, vegetarijanka i aktivistica za zaštitu životinja iz Zagreba, velika je protivnica borbi bikova. U Zagori s negodovanjem gledaju televizijsku emisiju u kojoj ih ona optužuje za okrutan odnos prema bikovima. Pada i oklada da Sonja neće imati hrabrosti približiti se biku Garonji na bliže od tri metra. Stipe, vlasnik bika Garonje, toliko je siguran u to da daje bizaran ulog – svoja muda. Izazov Sonji nosi Ante, sin glavnog organizatora, agent osiguranja poznat po svojoj moći uvjeravanja.

ULAZ BESPLATAN. 

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=lLPH5WqjBfQ

HAVC je u suradnji s audiovizualnom zajednicom pokrenuo veliku nacionalnu kampanju hrvatskog filma, nakon što je mreža neovisnih kinoprikazivača doživjela dramatičan pad gledanosti te veliki nedostatak filmova uslijed epidemiološke krize. Cilj kampanje je pozvati publika natrag u kina uz potrebite mjere opreza, a sve to uz program hrvatskih filmskih uspješnica.

Dio nacionalne kampanje je i POU Kutine odnosno Kino Moslavina Kutina.
Za vas smo odabrali tri velike hrvatske filmske uspješnice koje će zadovoljiti svačiji ukus.