TIK-TAK, VRIJEME JE ZA KULTURU

Kroz projekt će biti moguće obogatiti kulturni sadržaj Grada Kutine te organiziranje različitih događaja, dodatno će se podići aktivno sudjelovanje javno-civilnog partnerstvo na veću razinu.
Ciljna skupina projekta su: 20 zaposlenika i članova udruga, dva zaposlenika Grada Kutine i tri zaposlenika javnih ustanova u kulturi kojima je osnivač Grad Kutina.
Cilj projekta je učvrstiti postojeća i razviti nova partnerstva između 15 OCD-a, Grad Kutine i tri ustanove u kulturi kojima je osnivač Grad Kutina (Pučko otvoreno učilište Kutina, Muzej Moslavina, Knjižnica i čitaonica Kutina).
Projekt omogućava nabavu adekvatne opreme i materijala za organiziranje događaja koji su sufinancirani u 100% iznosu bespovratno.


logo

   Cilj projekta

  •  Doprinijeti razvoju i unapređenju postojećih i uspostavi novih modela sudioničkog upravljanja u kulturi u Gradu Kutini kroz jačanje kapaciteta 25 predstavnika OCD-a i zaposlenika javnog sektora, te provedbom predstave „Djeca Gradu“, festivala „Mali Jukebox Kutina“, manifestacija „Kazališne ljetne večeri“ i „Smotra kulture u Kutini“ te dvije panel rasprave s ciljem poticanja uključenosti građana u razvoj istih.
 

Partneri na projektu

logo
logo
logo
logo
logo
logo
 

Razdoblje provedbe projekta

29.10.2018. – 29.03.2020.

 
 

Ukupna vrijednost projekta

UKUPNA VRIJEDNOST: 783.200,51 HRK

IZNOS SUFINANCIRANJA:
665.720,43 HRK (85% bespovratna sredstva EU iz ESF-a)

117.480,08 HRK (15% bespovratna sredstva Državnog proračuna RH)