Idem i ja u kazalište - "MC SHOW"
Početno vrijeme:
25. listopada 2020. 17:00
Ponavljanje događaja:
Jednokratni događaj
Važnost:
Normalni prioritet
Opis:

„MC show“ – edukativno zabavna predstava, nedjelja 25. listopada 2020 u 20h

Kazalište LA LA LAND

Edukativno zabavna predstava s influencerima.

Gotovo svi smo aktivni na društvenim mrežama i svakodnevno pratimo živote slavnih osoba. Pronašli smo spoj edukativnog i zabavnog, te na zanimljiv način prenijeli televizijski format na kazališne daske. Miro Čabraja u svojoj će predstavi ugostiti domaće zvijezde čija pojavnost plijeni pozornost tisuća pa i milijuna pratitelja i gledatelja na ovim prostorima. Kako bi show bio što zanimljiviji, publici pružamo mnoštvo raznovrsnog sadržaja (igrana, izazova, priča). Posebnost ove predstave jest interakcija s publikom jer osim što će moći čuti brojne savjete o životu na društvenim mrežama, prednosti i mane istih, moći će se aktivno uključiti u brojne igre i izazove. Riječ je o javnosti primamljivom projektu koji susreće influencere s njihovim vjernim fanovima i pratiteljima u realnom vremenu, a paralelno se i planira prenositi diljem društvenih mreža.

Gosti showa:

Dario Marčac

Dario Marčac rođen je u Karlovcu. Influencersku karijeru započeo je 2019. godine započevši objavljivati na TikToku. Svojim videima je odmah privukao pozornost i za svega par mjeseci, postao je jedan od najvećih balkanskih TikTokera. Dario trenutno broji preko 400 000 pratitelja na društvenim mrežama.

Ivan Magla

Ivan Magla dolazi iz Pazina, trenutno studira antropologiju i švedski jezik u Zagrebu. Njegova priča bavljenja s društvenim mrežama započela je 2014. na Instagramu, nakon čega postaje aktivan i na Youtubeu i Tiktoku, gdje broji preko 180 000 pratitelja.

Juraj Vivana

Juraj Vivana rođen je i odrastao u Županji. U Zagreb dolazi na studij Glazbene pedagogije. Za Youtube je počeo snimati 2017. godine, a za TikTok od 2019. gdje broji preko 100 000 pratitelja.

Andrea Pacadi

Andrea Pacadi, aka pacadiiii na svim društvenim mrežama, ima 23 godine i studentica je 5. godine Kinezioloskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Na društvenim mrežama broji preko 150 000 pratitelja. U slobodno vrijeme radi kao trenerica taekwondoa.

Ivan Tokić

Ivan Tokić rođen je u Novoj Gradišci. Sa snimanjem je počeo 2016. godine. Početkom 2020. godine počeo je ozbiljno graditi publiku na društvenim mrežama i trenutno broji blizu 120 000 pratitelja.

Miro Čabraja, autor i glumac

Rođen u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju školu. Tijekom osnovnoškolskog obrazovanja postaje član Učilišta dramskog studija Zagrebačkog kazališta mladih, gdje stječe prva kazališna iskustva. Godine 2014. upisuje Fakultet za film i scenske umjetnosti u Zagrebu u klasi doc. Branke Cvitković. Za vrijeme studija imao je prvu profesionalnu ulogu u mjuziklu ‘Legenda Ružice grada’ redatelja Roberta Boškovića u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija. Prvu televizijsku ulogu odigrao je 2013. godine u seriji redateljice Snježane Tribuson, ‘Odmori se, zaslužio si’ uloga Bobe. 2016. godine, još za vrijeme studija, osniva vlastito kazalište La La Land koje je u tri godine rada produciralo sedam kazališnih komada namijenjenih najmlađima. Kazalište broji preko 1000 izvedbi. Snimio je nekoliko televizijskih uloga u serijama, od kojih je najzapaženija uloga Voje u seriji "Na granici".

Cijena ulaznice 20 kuna.