ŠEGRT HLAPIĆ, obiteljska avantura
Početno vrijeme:
10. rujna 2020. 19:00
Ponavljanje događaja:
Jednokratni događaj
Važnost:
Normalni prioritet
Opis:

ŠEGRT HLAPIĆ

igrani film za djecu, 102 min., HRV

Režija: Silvije Petranović

Uloge: Mile Biljanović, Ena Lulić, Goran Navojec, Hristina Popović, Milan Pleština, Livio Badurina, Mustafa Nadarević, Bojan Navojec, Nikola Kojo, Ivo Gregurević, Špiro Guberina, Damir Lončar, Danko Ljuština, Daria Lorenci Flatz, Marija Kohn

Šegrt Hlapić kreće na put nakon što mu je okrutni majstor Mrkonja nanio nepravdu. Na tom putu upoznaje Gitu, prelijepu djevojčicu iz cirkusa, siroče poput njega. Tijekom putovanja čekaju ih brojne pustolovine i poteškoće: nemaju gdje spavati, nemaju hrane, nemaju ni prikladne odjeće, ali ne boje se ničega! Hrabri su, sretni i spremni su svakome pomoći. U noći punog mjeseca dogodi se nešto strašno i sve se promijeni...

ULAZ BESPLATAN. 

HAVC je u suradnji s audiovizualnom zajednicom pokrenuo veliku nacionalnu kampanju hrvatskog filma, nakon što je mreža neovisnih kinoprikazivača doživjela dramatičan pad gledanosti te veliki nedostatak filmova uslijed epidemiološke krize. Cilj kampanje je pozvati publika natrag u kina uz potrebite mjere opreza, a sve to uz program hrvatskih filmskih uspješnica.

Dio nacionalne kampanje je i POU Kutine odnosno Kino Moslavina Kutina.
Za vas smo odabrali tri velike hrvatske filmske uspješnice koje će zadovoljiti svačiji ukus.

10. 9. 2020., četvrtak u 19 h ŠEGRT HLAPIĆ Na velikom platnu čete moći pogledati ekranizaciju hrvatskog klasika Ivane Brlić Mažuranić.

17. 9. 2020., četvrtak u 19 h SONJA I BIK.
Dramatična komedija koja je nasmijala cijelu Hrvatsku.

24. 9. 2020., četvrtak u 19 h SRETNO DIJETE.
Dokumentarni film o novom valu, o glazbi, kulturi, novinama, i prije svega ljudima koji su u siva vremena na prijelomu osamdesetih stvarali jednu drugačiju povijest, a da toga nisu bili ni svjesni.