HIT CRTIĆI SRIJEDOM; Divlji spirit - sink., animirano
Početno vrijeme:
10. kolovoza 2022. 18:00
Vrijeme završetka:
10. kolovoza 2022. 20:00
Ponavljanje događaja:
Jednokratni događaj
Važnost:
Normalni prioritet
Opis:

DIVLJI SPIRIT

IZVORNO IME: Spirit Untamed

REDATELJ: Elaine Bogan  |  ŽANR: animirani

ULOGE: Nika Barišić, Iva Visković Križan, Mirela Videk Hranjec, Darko Janeš

TRAJANJE FILMA: 88 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  | 

PRIKAZIVANJE: srijeda, 10. 8. 2022. u 18:00 sati

CIJENA ULAZNICE: 20 kn

 

SADRŽAJ FILMA:

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari puno za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim.

Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger.

Pruin otac, vlasnik staje Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyina oca. Kada bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.

Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom Spirit: Stallion of Cimarron nominiranim za Oscara, a uključuje i tv seriju nagrađenu Emmyjem.

 

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=yCHUb6bVbfc