Novosti

13.2.2020.

OSLUHNI LJUBAV - večer dobre glazbe i erotskih stihova

U subotu 15.2. 2020. godine u 19h pripremamo Vam večer dobre glazbe i erotskih stihova pod nazivom "Osluhni ljubav" uz Mariju Barišić Butina, Stelu Šmit, Mateju Škaro i Anu Barišić.

Ljubav ćemo, osim kroz glazbu, osluhnuti i kroz stihove erotske poezije koje će kazivati neki od nas i vas.
Na zanimljiv, opušten i primaljiv način, uz čašcu finog vina naših poznatih kutinskih vinara, proslaviti ćemo praznik ljubavi - Valentinovo u Arcusu.

Stela Šmit studentica je Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, samouka je gitaristica, ali se primarno bavi pjevanjem. Broji nekoliko samostalnih koncerata u sklopu gradskih događanja i festivala u Kutini.
Protekla godina za nju je bila iznimno glazbeno i iskustveno plodna. Mogli ste je gledati u Kazalištu Komedija gdje je glumila Guju u mjuziklu Šuma Striborova i u ovogodišnjoj sezoni The Voice Hrvatska. Kako je i sama rekla, nije imala velika očekivanja od showa, negdje je usput pobijedila samu sebe i svoj strah od nepoznatog. Zauzvrat je od The Voica dobila prekrasno iskustvo i uspomenu te divnu pjevačku ekipu. U svoje slobodno vrijeme piše i sklada pjesme.
Njena kolegica i prijateljica Mateja Škaro također je studentica Učiteljskog fakulteta i pratit će Stelu na klaviru. Mateja je završila osnovnu i srednju glazbenu školu „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu. Vodila je dječji zbor Vivaldine u pjevačkom studiju Mozartine, a već 7. godinu vodi dječji crkveni zbor Santo.

Marija Barišić Butina kutinska je glazbenica koja broji 11 godina aktivnih rada. Bila je dugogodišnja članica ŽVA SiDone te Kutinskog pop/rock band-a CryBaby. Sudjelovala je na RTL-ovom pjevačkom natjecanju Zvijezde 2017.g na kojem je osvojila 5 mjesto, te se istaknula u suradnji s Tonijem Cetinskim i zagrebačkim rep sastavom Chil Out čije pjesme možete poslušati na youtubu. Sudjelovala je u više gradskih događanja, festivala i humanitarnih koncerata. Sa Marijom će nastupiti i njena sestra Ana.
Ana Barišić studentica je Prehrambeno Tehnološkog fakulteta u Osijeku. Svira gitaru od svoje 12 godine te je završila 4 godine pop/rock škole Kutina - Sisak.
Sa svojih samo 14 godina sudjelovala je na Jazz-Blues natjecanju mladih glazbenika u Memphis-u u Americi.
Također je sudjelovala na raznim festivalima i koncertima u Kutini, Daruvaru i Sisku. Anu smo mogli slušati u sastavima kao sto su ŽVA SiDone, acoustic triju Chashercat’s i fourtown blues band-u iz Siska.

Marija i Ana su sestre koje zajedno uživaju u glazbi.

Dokumenti za preuzimanje