U društvu i vremenima u kojima živimo, stres je nešto što teško možemo izbjeći. Svakodnevne brige i odgovornosti vrlo lako nas mogu udaljiti od nas samih.
Upravo zato vas pozivamo na edukativno-iskustvenu radionicu “UPOZNAJ SEBE”, gdje ćemo ponovno probuditi svoju spontanost i kreativnost kao vrijedne emocionalne alate u nama.

NA RADIONICI MOŽETE OTKRITI:
– kako biti spontaniji i kreativniji, ta kako se motivirati na promjenu
– kako otkrivati što stoji iza vaših reakcija
– kako osluškivati dijete u sebi i kako prepoznati svoje stvarne potrebe
– zašto nam se neke situacije stalno iznova dešavaju i što nam poručuju
– kako bolje komunicirati unutar vlastite obitelji, radne okoline i u partnerskom odnosu
– kako otpustiti događaje i povrede iz prošlosti i živjeti „sada i ovdje”, te kako ostvariti ono što već dugo želimo

PSIHODRAMA- METODA U KOJOJ NE GLUMIMO
Psihodrama je živa metoda puna akcije i smijeha koja potiče spontanost i kreativnost kroz koju situacije iz života oživljavamo ulazeći u razne uloge. Ulazak u ulogu nije gluma, već verbaliziranje i iskazivanje emocije koja je u datom trenutku u nama.
Otkrivanjem lepeze uloga doznajemo svašta o potisnutom i otkrivamo autentične emocije koje utječu na naše ponašanje u određenim odnosima. To nam omogućuje da svoje životne uloge mijenjamo i da, na taj način, ponašanje u odnosima s drugima učinimo kvalitetnijim.

Radionicu će voditi Maja Aqqad, dipl.soc. i Ana Pulek, spec.comm., psihodramske praktičarke u terapijskom radu i u superviziji Centra za psihodramu iz Zagreba.
Centar za psihodramu punopravni je član SPUH-a (Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske).

RADI OGRANIČENOG BROJA SUDIONIKA, PRIJAVE SU OBAVEZNE na mail: psihodramazg@gmail.com.
Prijaviti se mogu sve punoljetne osobe bez obzira na spol i prethodno iskustvo rada na sebi. Sve informacije možete dobiti brojevima telefona: 092/1626-872 (Maja) i 091/6558-555 (Ana). Cijena sudjelovanja iznosi 50 kuna.