Film ‘Karolu s ljubavlju’ i nova knjiga “Rođen sam u Wadowicama” voditelja i novinara Hrvatskoga katoličkog radija Domagoja Pejića u ovom našem vremenu brzog zaborava žele očuvati uspomenu na papu Ivana Pavla II.

 

Uz ‘Rođen sam u Wadowicama’ Pejić je objavio je i knjige ‘Dom pokraj Wisle’, ‘Santo subito – sjećanje na Ivana Pavla II.’ te hodočasnički dnevnik ‘Hvala, Sveti Oče’. U njemu opisuje svoje zahvalno pješačenje od Zagreba do Rima u povodu 84. rođendana Ivana Pavla II.

 

Za ‘Karolu s ljubavlju’ autor je na Međunarodnom festivalu kršćanskog filma ‘Magnificat 2015’ u Bjelorusiji dobio priznanje jer je film – kako stoji na priznanju – ‘rađen s osobitom ljubavlju prema sv.Ivanu Pavlu II’. Uz spomenuti film Pejić je za svoj prvi film ‘Hvala, Sveti Oče – cesta sjećanja’ dobio treću nagradu u amaterskoj konkurenciji na festivalu katoličkog filma u poljskom Niepokalanowu. Autor je još jednog filma naslovljenog ‘Pozvali su ga iz jedne daleke zemlje’, također snimljenog u zavičaju Karola Wojtyle.

 

PROJEKCIJA – 21.06.2017. (srijeda) u 19 i 30 sati

ULAZ BESPLATAN