14.06.2017. u 20,00 do 23,00h u kino dvorani POU Kutina

ULAZNICE:
40kn / 50kn na dan predstave
(prodavat će se na dan predstave na ulazu)

KUPITE ULAZNICE ONLINE:
https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-goran-vugrinec-goc-stand-up-comedy-kutina-4283

“Bok ljudi, prvi put stižem u Kutinu! Pridružite mi se na prvom eGOCentriku u Kutinu i uz dva sata smijeha si začinite dan.
Doletite! Vidimo se!”
Goc, Lajnap

ŠTO JE EGOCENTRIK?
eGOCentrik je Goranov prvi one man show. Riječ je 100 minuta najjačih fora kojima je Goran gradio svoju stand up karijeru. Dotjerane, uređene i prezentirane s ogromnom strašću sve će vas nasmijati do suza. Topla preporuka ako patite od manja smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti, kronične depresije ili živite u Hrvatskoj.

Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

TKO JE GORAN VUGRINEC GOC?
Najhiperaktivniji komičar u Hrvatskoj rođen je 1985. u Zagrebu gdje preživljava i danas. U osam godina karijere nastupao diljem Hrvatske te u inozemstvu, a mogli ste ga uhvatiti na RTL-ovom showu “Klub Smijeha” te “Stand up expressu” na Comedy Centralu Extra.

Trenutačno nastupa s LAJNAP te je ambasador kampanje Doživi više Hrvatskog telekoma. Svo ostalo vrijeme provodi kao voditelj kvizova u organizaciji FAK-a te kao MC na Red Bullovim eventima.

Odličan animator i zafrkant, u slobodno vrijeme se ozljeđuje vozeći brdski bicikl i dokoličari surfajući internetima. Ako trebaš dobrog MC-a, komičara ili jednostavno nekoga za ugodan brainstorm – jackpot!