Program FANI-a Festivala alternativnog i nezavisnog izričaja 2017:

Srijeda, 18.10. u 12h, Dom kulture, SUPERJUNACI – nova predstava Teatra Poco Loco i Kazališne družine Pinklec, nezavisnih kazališta koji nastavljaju istraživati nove kazališne oblike i teme važne za mladu publiku.
Posebnost ove predstave su koreografirane borbe superjunaka stvorene iz elemenata plesa i različitih borilačkih vještina. Uz ples, cijelu predstavu prati i atraktivna glazba različitih žanrova (opera, hip hop, techno) stvarajući atmosferu svijeta na granici realnosti i fikcije.
Predstava je ponuđena osnovnim školama – 8. i 7. razredi u okviru programa ŠIK (škole i kino/kazalište)
Ulaznica 15kn (organizirano)

Četvrtak, 19.10. u 18h Humoristična drama Victoria u režiji Justine Triet prikazana je u sklopu međunarodnog tjedna kritike u Cannesu 2016. godine, a glavna glumica Virginie Efira za ulogu razvedene majke dvoje djece i odvjetnice početkom ove godine nagrađena je Magritte nagradom na filmskom festivalu u Belgiji.
Ulaz slobodan!

Petak, 20.10. u 20h počinje KUKTURPUNKT U FANI-u, 20. listopada POU Kutina krećemo sa tribinama KulturpunkT-a po uzoru na emisiju Peti dan koja se emitirala na Hrt 3. Princip je isti, 4 gosta različitih svjetonazora i pogleda na svakodnevne teme koje nas okružuju.
20.10. u 20:00h ARCUS CLUB – KulturpunkT, Okrugli stol
Organizator : POU Kutina
Projekt osmislio: Davor Habazin
Ulaz slobodan

Subota, 21.10. u 20h, ARCUS CLUB- Izložba fotografija “Baraka 1996-2014″@ FANI u suradnji s udrugom KCM
od 21h KT …music goes around
Ulaz slobodan

Ponedjeljak, 23.10. u 19h, U Domu kulture u Kutini, PlayDrama predstavit će svoju predstavu ‘Zbunjoza’ autora Marius von Mayenburga u režiji Ivana Plazibata.
Ulaznica: 35kn

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture, Sisačko -moslavačke županije, Grada Kutine i vlastitim sredstvima Učilišta