Ukoliko ste mlađi od 25 godina, stariji od 54 ili osoba s invaliditetom, nezaposleni ste i željni stjecanja novih znanja, druženja i putovanja-javite se na pou-kutina@pou-kutina.hr ili na 044/682-318. Prijave na programe osposobljavanja za "Turističko-ugostiteljskog slastičara" i "Turističko-ugostiteljskog voditelja" traju do popunjavanja kvote!

Najnovije vijesti

Pogledajte sve najnovije vijesti
Touch

ODRŽANA PRVA TISKOVNA KONFERENCIJA

U Gradskoj vijećnici Grada Kutine održali prvu tiskovnu konferenciju u sklopu projekta.
 

Touch

STUDIJSKO PUTOVANJE U ISTRU I SLOVENIJU PREDAVAČA I MENTORA

U sklopu obrazovanja predavača i mentora koji će podučavati buduće polaznike programa osposobljavanja za Priprematelja tradicijskih slastica te Voditelja agroturističkog gospodarstva, naši predavači bili su na studijskom putovanju u Istri i Goriškim Brdima u Sloveniji gdje su učili o primjerima dobre prakse kolega iz sličnih gastronomskih, slastičarskih i agroturističkih zanimanja.

Touch

PREDAVANJE UDRUGE UNUO ZA PREDAVAČE I MENTORE

Članovi Udruge UNUO danas su održali predavanje našim predavačima i mentorima upravo o radu s osobama s invaliditetom.

Touch

PRVO PREDAVANJE OSPOSOBLJAVANJA PREDAVAČA I MENTORA U SKLOPU PROGRAMA "STRUNA ZNANJA I PEDAGOŠKE VJEŠTINE"

Danas smo održali prvo predavanje osposobljavanja predavača i mentora u sklopu programa "Stručna znanja i pedagoške vještine".

Touch

POČETNA KONFERENCIJA U SKLOPU PROVEDBE PROJEKTA "DESTINACIJSKA ATRAKCIJA PARK PRIRODE LONJSKO POLJE, INOVATIVNI PROGRAMI DODATNE TURISTIČKO-UGOSTITELJSKE PONUDE"

Touch

RADIONICE MOTIVACIJE PREDAVAČA I MENTORA

28.8. i 3.9. u prostorijama Arcus kluba održali smo radionice motivacije predavača i mentora koji će educirati 48 zainteresiranih polaznika programa osposobljavanja za "Turističko-ugostiteljskog voditelja" i "Turističko-ugostiteljskog slastičara"

Touch

PROMOCIJA INOVATIVNIH PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA NA GRADSKOJ TRŽNICI

Promocija Inovativnih programa osposobljavana na Kutinskoj tržnici 29. kolovoza 2018.