Znate li da je njegovatelj/ica trenutno jedno od najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj i EU?

Prema analitičkom pokazatelju dobne strukture stanovništva, a time i procesa demografskog starenja, tzv. indeksu starenja, koji se izražava kroz promjenu odnosa između starog i mladog stanovništva može se odrediti starost neke populacije. Ako je taj indeks veći od 40% govori se o staroj populaciji . Prema popisu stanovništva Republike Hrvatske iz 2011.g. indeks starenja stanovništva Hrvatske je 115% što upućuje na staru populaciju. Potreba je i nužnost obrazovanja i osposobljavanja odraslih za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba.

Program osposobljavanja za zanimanje njegovatelj/ica koji provodimo je verificiran, odobren od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i završetkom se upisuje u e-radnu knjižicu. Program u trajanju od 500 sati provodimo: 220 sati teorije i vježbi u učionici učilišta a praktični dio od 280 sati polaznici provode u Neuropsihijatrijskoj bolnici “Dr. Ivan Barbot” u Popovači.

Cijena ovog programa je 4000,00 kn i moguće je platiti do 6 rata bez kamata ili 3700,00 kn ako uplaćujete cijeli iznos odjedanput.

Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem Facebooka, maila (pou-kutina@pou-kutina.hr), telefona (044 682318) ili mobitela (0994382880).

Dođite i upišite program osposobljavanja za njegovatelja/icu, steknite kompetencije i budite konkurentniji na tržištu rada.